Till toppen

Sänder läxor i webbenIdag har vi haft vår första intervju till C-uppsatsen. Dock så var vi tvungna att köra en telefonintervju för att intervjupersonen hade fullt upp inför sin Kina resa. Så vi gjorde så att vi sprang in i radiostudion för att kunna spela in hela intervjun där vilket var hur roligt som hellst. Det dök upp en massa gamla minnen från gymnasiet när jag sände radio live! Vårt program då hetter Radio Lollipop - en smak för alla hahahahha!


Det roliga är att man kan inte spela in i studion utan att det sänds på webben. Det var bara att hoppas att Radio K inte hade några lyssnare då för det kan inte ha varit en spännande fredagsintervju. =D Så här ser ni mig stå och posera framför alla reglagen. Haha åh vad jag är älskar Media och allt vad som har med det att göra!!
1 kommentarer

7 dagar kvar...

(Ni måste titta fullscreen! speciellt vid ca 2.15)


Nu är det 7 dagar kvar till Disneys: En Julsaga, där Jim Carrey gör många av rösterna. En ny verison i 3D(!!) av Charles Dickens klassiska mästerverk som utspelas i London 1836. Den gamle mannen Ebenezer Scrooge (Jim Carrey), som inte tror på glädje och julmagi, får på julafton besök av tre spöken.


Den verkar sjukt häftig i 3D då man kan se in på varneda liten por i ansiktet på den gamla Scrooge. Detta tror jag kan bli en upplevelse både för gamla och unga. Det är ju inte heller varje dag man får se en film i 3D.
Jag skall ta med mig ett gäng och se den i Göteborg!


TREVLIG HALLOWEEN!
1 kommentarer

Frukost är den bästa måltiden.Efter simningen i morse så var jag och Marie och åt en stoor frukost på Bernards som har frukostbuffé. Det var det bästa jag ätit på länge. Precis som hotellfrukost fast utan bacon ;). Såklart så var inte jag och Marie sena med att hitta tårtan som ingick i frukostbuffen haha där försvann den simningen!


Äckelmacka. Marie den lilla plutten presenterar här, exklusivt på min blogg, hennes fantastiska macka. Buffé för mig är att man kan välja på allt möjligt. Buffé för Marie är att man lägger allt möjligt på mackan.
Den innehåller:
  • Keso
  • Ost
  • Sylt
  • Paprika
2 kommentarer